تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/03/08 - 08:02
کد خبر: 433782

استقرار شدید نظامیان صهیونیست در قدس پیش از آغاز تظاهرات "پرچم"

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که همزمان با تدارکات برای برگزاری راهپیمایی تحریک آمیز موسوم به "رقص پرچم" توسط یهودیان تندرو طی امروز یکشنبه، ارتش اسرائیل استقرار تعداد زیادی از سربازان خود را در منطقه باب العمود در قدس اشغالی آغاز کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، قرار است حدود ۳۰۰۰ سرباز اسرائیلی پیش از راهپیمایی که قرار است ساعت ۱۶:۰۰ به وقت محلی(۱۳:۰۰ GMT) آغاز شود، در قدس مستقر شوند.

همچنین ارتش اسرائیل از عصر شنبه از ترس تهدیدهای مقاومت فلسطین سامانه‌های دفاعی موسوم به گنبد آهنین را مستقر کرده است.

در همین حال، روزنامه "تایم آو اسرائیل" گزارش داد که انتظار می‌رود پلیس اسرائیل به ایتمار بن گویر، چهره راست افراطی، اجازه دهد در بحبوحه تشدید تنش‌ها بر سر راهپیمایی پرچم‌ها در قدس، از مسجد الاقصی بازدید کند.

روزنامه هاآرتص به نقل از منابعی در پلیس گزارش داد بازدید احتمالی بن گویر از الاقصی می تواند به تشدید قابل توجهی در وضعیت امنیتی منجر شود.

در گزارش این روزنامه آمده است که مقامات آژانس‌های امنیتی، از جمله شین بت اعتراضی به سفر بن گویر به الاقصی ندارند.

"راهپیمایی رقص پرچم‌ها" تهدیدی برای تشدید تنش‌ها بین فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها است. رژیم صهیونیستی این مراسم را در روز موسوم به «روز قدس» برای بزرگداشت "یکپارچگی این شهر " پس از اشغال قدس شرقی در سال ۱۹۶۷ جشن می‌گیرد.

از سوی دیگر جنبش حماس نسبت به برگزاری راهپیمایی از مسجد الاقصی هشدار داد و گفت که از "همه امکانات" برای مقابله با آن استفاده خواهد کرد.

این جنبش تاکید کرد، همه گزینه‌ها را روی میز می‌گذارد و برای همه احتمالات ناشی از "راهپیمایی پرچم ها" آماده است.

انتظار می‌رود تظاهرکنندگان اسرائیلی قبل از رسیدن به دیوار البراق، از دروازه عامود که به شدت مورد استفاده فلسطینی‌ها است، وارد شهر قدیمی شوند.

در آستانه راهپیمایی، حماس از فلسطینی‌ها خواست تا برای خنثی کردن نقشه‌های اشغالگران در الاقصی تجمع کنند.

تور ونسسلند، فرستاده سازمان ملل در امور صلح خاورمیانه جمعه از همه طرف‌ها خواست حداکثر خویشتنداری را به خرج دهند تا از درگیری خشونت‌آمیز دیگری که فقط جان افراد بیشتری را می‌گیرد، اجتناب کنند.

وی گفت: پیام جامعه بین المللی برای جلوگیری از چنین تشدید تنش روشن است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصویر هواپیمای منهدم شده عربستان در حملات یمن
تغییر تاکتیک ایران در تنگه هرمز
مالیات بر سوداگری، راهکاری برای بازگشت سرمایه به تولید
جنجال واگذاری اراضی چابهار به افغانستان؛ اصل ماجرا چیست؟
بیمارستان قلب کوثر شیراز؛ نمایی از همدلی و همبستگی مردم در اوج مشکلات تورمی و اقتصادی
۲۱ میلیارد دلار از کشور فرار کرد
بازار خودرو خارجی زیر سایه جنگ
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
فراجا از ستون‌های مستحکم امنیت کشور
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top